Visszatérés a kezdõlapra... Magyar változat English version Deutsche versione
Visszatérés a kezdõlapra...
Ipari Parkunk
Jászfényszaru Város Önkormányzata 1998-ban döntött úgy, hogy a település északi részén Ipari Parkot létesít. A terület Budapesttõl 60 km-re, az M3-as autópályától 12 km-re található. A Budapest-Ferihegy repülõtér 52 km-re van, a vasút távolsága 1,5 km, kitérõvágány és rakodási lehetõség biztosított. Az Ipari Park közvetlenül a 32. számú Szolnok-Hatvan fõközlekedési út mellett helyezkedik el. A város központjában található az úgynevezett Business Center, melyben öt kétágyas szoba és kb. 40 fõ befogadására képes konferenciaterem található. Az épület gyakori helyszíne üzleti tárgyalásoknak, képzéseknek.
Az ipari park területe levegõtisztaság védelmi szempontból védett, I. besorolású.

Kiadó műhely a Vállalkozói Házban

2016. július 19.

2016. szeptember 1-től kiadó a Vállalkozói Házban egy 80 m2-es műhely. A helyiség külön mérőórákkal felszerelt, és a műhelyhez tartozó épületrészben öltözővel és mosdóval rendelkezik.

Részletes információkért forduljon kollegáinkhoz az 57/424-240-es telefonszámon!

 

 


 

Álláshirdetés

2016. július 11.

A Jászfényszaru Ipari Centrum Kft. tevékenységei közé tartozik az ingatlanfejlesztés, vállalkozások betelepítése, ingatlanhasznosítás, betelepült cégek segítése, ingatlanüzemeltetés, szolgáltatásnyújtás. Hosszú távú munkavégzésre dinamikus és felelősségteljes hozzáállással MŰSZAKI ASSZISZTENS pozícióba keresünk munkatársat.

Feladatok

-          Közreműködés a cég ingatlanainak üzemeltetésében

-          Közreműködés a cég fejlesztéseinek előkészítésében, megvalósításában

Elvárás

-          Műszaki ismeretek

-          Felhasználói szintű MS Office ismeretek

-          Jó kommunikációs és szervezési készség

Előnyök

-          Felsőfokú (műszaki) végzettség

-          Hasonló területen szerzett tapasztalat

Egyéb:

-          A munkakör megegyezés esetén azonnal betölthető

Juttatások

-          Teljesítményarányos bónusz

-          Cafetéria

Munkaviszony jellege:

-          határozatlan idejű munkaszerződés, teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

Jászfényszaru, Ipari Park

Jelentkezés:

Fényképes szakmai önéletrajz, végzettséget és nyelvtudást igazoló dokumentumok, motivációs levél, fizetési igény és a tevékenységek ellátásával kapcsolatos elképzelések benyújtásával.

2016. július 23-ig,a centrum@jic.hu e-mail címen.


Álláshirdetés

2016. június 24.

A Jászfényszaru Ipari Centrum Kft. tevékenységei közé tartozik az ingatlanfejlesztés, vállalkozások betelepítése, ingatlanhasznosítás, betelepült cégek segítése, ingatlanüzemeltetés, szolgáltatásnyújtás. Hosszú távú munkavégzésre dinamikus és felelősségteljes hozzáállással ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRS/MENEDZSER pozícióba keresünk munkatársat.

Feladatok

-          Ingatlanok bérbeadása

-          Ipari terület értékesítése

-          Kapcsolattartás szakmai szervezetekkel, meglévő partnerekkel

-          Rendezvények, kiállításokon való részvétel előkészítése, lebonyolítása

Elvárások

-          Értékesítésben szerzett tapasztalat

-          Felhasználói szintű MS Office ismeretek

-          Jó kommunikációs és szervezési készség

Előny:

-          Felsőfokú végzettség

-          Aktív tárgyalóképes angol és/vagy német nyelvtudás

-          Hasonló területen szerzett tapasztalat

-          Saját gépkocsi használata

Egyéb:

-          a munkakör megegyezés esetén azonnal betölthető

Juttatások

-          Teljesítményarányos bónusz

-          Cafetéria

Munkaviszony jellege:

-          határozatlan idejű munkaszerződés, teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

Jászfényszaru, Ipari Park

Jelentkezés:

Fényképes szakmai önéletrajz, végzettséget és nyelvtudást igazoló dokumentumok, motivációs levél, fizetési igény és a tevékenységek ellátásával kapcsolatos elképzelések benyújtásával.

2016. július 23-ig, a centrum@jic.hu e-mail címen.


JÁSZOK történelmi dal- és táncjáték

2016. június 7.

A Jászberényben bemutatásra kerülő, a Jászok történelmét bemutató történelmi dal- és táncjátékot több önkormányzathoz és nagyvállalathoz hasonlóan a Jászfényszaru Ipari Centrum Kft. is támogatta.

“A Jászok történelmi dal- és táncjáték összművészeti alkotásként, sajátos és egyedi módon integrálja jelen korunk tradicionális és kortárs művészetét, szuverén módon szólva a tánc, a zene, a költészet és a vizuális művészet segítségével mindazokról az egyetemes emberi értékekről, amelyek szellemében nem csak a jászok, hanem mi emberek mindannyian, létezni szeretnénk a világban.
Mihályi GáborSzijjártó Péter külügyminiszter és Dr. Heinrich Hiesinger, a thyssenkrupp vezérigazgatója megadták a startjelet az új autóalkatrész üzem építéséhez Jászfényszarun

2016. április 22.

Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter valamint Dr. Heinrich Hiesinger, a thyssenkrupp vezérigazgatója április 20-án hivatalosan is elindították a thyssenkrupp új autóipari gyárának építését az Ipari Parkban. A jelképes első kapavágással ünnepélyes keretek között adtak startjelet az új beruházás számára. A thyssenkrupp több mint 30 milliárd forint beruházással hoz létre motoralkatrészeket és kormányrendszereket gyártó üzemcsarnokot a helyszínen. Az üzemben 2018-tól készülnek elektromechanikus rásegítésű kormányrendszerek valamint hengerfejbe integrált vezérműtengelyek a nemzetközi autóipar számára. A thyssenkrupp a következő években mintegy 500 munkahelyet teremt ezzel beruházással.

„Magyarország számára elismerés és megtiszteltetés, hogy a thyssenkrupp hazánkat választotta a befektetésre. Magyarország a régió járműipari fellegvára, amely csak a tavalyi évben 17%-ot növekedett. A thyssenkrupp magyarországi tevékenysége jelentős az ország versenyképessége szempontjából. ” – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter.

„Magyarország a thyssenkrupp számára az elmúlt években fontos üzleti partnerré és a közép-európai régió jelentős fejlődést mutató országává vált. Különösképpen igaz ez a mi autóipari beszállítói üzletágunkra. Magyarország emellett nemcsak a magas technikai színvonalú alkatrészeink termelése szempontjából fontos, hanem kutatás-fejlesztési pontként is egyre nagyobb jelentőségre tesz szert.” – fogalmazott Dr. Heinrich Hiesinger thyssenkrupp vezérigazgatója az építési munkák ünnepélyes megnyitásakor. 

Bazsó Diána - értékesítési képviselő

 Eseménynaptár
2016. September
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Pályázati ügyfélkapu 2014
Multifunkciós csarnok dokumentáció – ÉAOP-1.1.1/C-12-k-2012-0001

Ügyfélkapu felület
Közbeszerzés – ÉAOP-1.1.1/C.12-k-2012-0001
A Jászfényszaru Ipari Centrum Kft. megbízásából az ÉAOP-1.1.1/C-12-k-2012-0001 azonosító számon nyilvántartott projekt megvalósítása „Jászfényszaru Ipari Park komplex fejlesztése – I. ütem”

Vendégkönyvünk
Kérjük ossza meg velünk véleményét, vagy olvasson más ügyfeleink soraiból